HaYaL D.MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 406 Yaş : 31 Location : biz çoktan unuttuk dünya dediklerini İş/Hobiler : feridunumm Lakap : sanne beee kişisel ileti : sen bize iyi bak tanrım ... ruh hali : Tuttugun takım : rep puan : 360 Kayıt tarihi : 27/12/08
| Konu: Şu Anda Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle Yazın Paz Ara. 28, 2008 1:22 pm | |
| yazın da bilelim hadi bakalım burdan buyrun 8) | |
|
HaYaL D.MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 406 Yaş : 31 Location : biz çoktan unuttuk dünya dediklerini İş/Hobiler : feridunumm Lakap : sanne beee kişisel ileti : sen bize iyi bak tanrım ... ruh hali : Tuttugun takım : rep puan : 360 Kayıt tarihi : 27/12/08
| Konu: Geri: Şu Anda Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle Yazın Paz Ara. 28, 2008 1:24 pm | |
| bu kör talihim nerde olsam bulur beni söbeler ben mutluluktan bi parça şevkat dilenirken hiç sevmiyor beni tesadüfler | |
|
KülFeT ADMİNİYE
Mesaj Sayısı : 201 Yaş : 31 kişisel ileti : Keşkelerle dolu SON.. ruh hali : Tuttugun takım : rep puan : 100000 rep gücü : Kayıt tarihi : 27/12/08
| Konu: Geri: Şu Anda Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle Yazın Salı Ara. 30, 2008 10:06 pm | |
| daha filmi anlatmadan ağlarsın sen nasıl bir insansın ben senle aşka düştüm parçalandım tane tane.. | |
|
querida D.MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 239 Yaş : 31 ruh hali : Tuttugun takım : rep puan : 310 Kayıt tarihi : 31/12/08
| Konu: Geri: Şu Anda Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle Yazın Perş. Ocak 01, 2009 10:56 pm | |
| şimdi sen uzaklarda bende sahte tuzaklarda sen yanında baskalarla ben içimde sancılarla... | |
|
HaYaL D.MODERATÖR
| Konu: Geri: Şu Anda Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle Yazın Perş. Ocak 01, 2009 10:58 pm | |
| korkma bu akşam gelip çalmam kapını başkası paylaşıyor alın yazını ben sensiz yaşıyorum yasak aşkını söylüyorum şarkını | |
|
HaYaL D.MODERATÖR
| Konu: Geri: Şu Anda Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle Yazın Cuma Ocak 02, 2009 2:09 am | |
| başkası paylaşıyor alın yazını | |
|
HaYaL D.MODERATÖR
| Konu: Geri: Şu Anda Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle Yazın Paz Ocak 04, 2009 3:20 pm | |
| o tatlı güzel yüzün yangınımı körükler gülüşün... gözlerin beni benden alır benim olmayısın içimi ACITIR...
| |
|