۞ ThEgOdFaThEr ۞ Admin
Mesaj Sayısı : 213 Yaş : 31 ruh hali : Tuttugun takım : rep puan : 100000 rep gücü : Kayıt tarihi : 28/12/08
| Konu: HAYAL FORUM kategori & forum & yenilik istekleri Çarş. Ara. 31, 2008 11:24 pm | |
| isteklerinizi buradan paylaşabilirsiniz... | |
|
HaYaL D.MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 406 Yaş : 31 Location : biz çoktan unuttuk dünya dediklerini İş/Hobiler : feridunumm Lakap : sanne beee kişisel ileti : sen bize iyi bak tanrım ... ruh hali : Tuttugun takım : rep puan : 360 Kayıt tarihi : 27/12/08
| Konu: Geri: HAYAL FORUM kategori & forum & yenilik istekleri Cuma Ocak 02, 2009 8:30 pm | |
| şu ruh hallerinden hasta olanı yokmu ben ondan istiyorum mümkün müdür acaba | |
|
4yL!n D.MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 334 Yaş : 31 İş/Hobiler : pc bşında olmak tek hobimm euheh...x) Lakap : yokki ruh hali : Tuttugun takım : rep puan : 585 Kayıt tarihi : 03/01/09
| Konu: Geri: HAYAL FORUM kategori & forum & yenilik istekleri C.tesi Ocak 03, 2009 8:02 pm | |
| 1.anket bölümü olsun anket konularını oraya açalım 2.aşk ve sevgi bölümü olsun aşka dair şiirler sözler resimleri fln oraya eklielim 3.genç galeri gibi bi bölüm olsun beendiğim ünlü oyuncuları şarkıcıların rsmlerini biyografilerini falan eklielim 4.itiraf köşesi olsun 5.msn bölümü olsun msn nickleri avatarlar smileyle fln 6.pc bölümü olsun pc konusunda yardımlar photoshop gibi programlar 7.korku odası olsun her türlü korkunç korku verici şeyler burada toplansın 8.öğrencilere özel bi bölüm olsun burda ödevlere yardım kitap özetleri vs. | |
|
۞ ThEgOdFaThEr ۞ Admin
Mesaj Sayısı : 213 Yaş : 31 ruh hali : Tuttugun takım : rep puan : 100000 rep gücü : Kayıt tarihi : 28/12/08
| Konu: Geri: HAYAL FORUM kategori & forum & yenilik istekleri C.tesi Ocak 03, 2009 8:15 pm | |
| - 4yL!n demiş ki:
- 1.anket bölümü olsun anket konularını oraya açalım
2.aşk ve sevgi bölümü olsun aşka dair şiirler sözler resimleri fln oraya eklielim 3.genç galeri gibi bi bölüm olsun beendiğim ünlü oyuncuları şarkıcıların rsmlerini biyografilerini falan eklielim 4.itiraf köşesi olsun 5.msn bölümü olsun msn nickleri avatarlar smileyle fln 6.pc bölümü olsun pc konusunda yardımlar photoshop gibi programlar 7.korku odası olsun her türlü korkunç korku verici şeyler burada toplansın 8.öğrencilere özel bi bölüm olsun burda ödevlere yardım kitap özetleri vs. isteklerini değerlendirdik 1. , 3. , 4. , 5., ve 7. istekler kabul edildi forumumuza eklenicek en yakn zamanda... | |
|