Akarsu D.MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 177 Yaş : 37 Location : patlak mısır.. Lakap : Söylemem... ruh hali : rep puan : 160 Kayıt tarihi : 27/12/08
| Konu: Güler Duman Full Albümler ARŞİVLİK ( No Rapid) Ptsi Ara. 29, 2008 2:53 am | |
| Güler Duman- Dost Dost Diye Diye Güler Duman - DEĞİRMENİM ARKIM YOK Güler Duman - DOST DOST DİYE Güler Duman - DÜŞÜNMEDEN SEVDİM Güler Duman - GEL OYNA GÜL OYNA Güler Duman - GERÇEK AŞIKLARA DİVAN KURULUR Güler Duman - GÖNÜL NİÇİN GEZİYORSUN Güler Duman - MAVİ YELEK Güler Duman - MUHABBET Güler Duman - NE MİNNET Güler Duman - TELLİ CAN Güler Duman - YÜRÜ YALAN DÜNYA Download1. Ezgi Akşamı 2. Pir Sultanım 3. Aramadı Sormadılar Beni 4. Tellal Başım 5. Bu İkilik Söyle Niye 6. Hasret Türküsü 7. Çalı Oldum Gülüm Yok 8. Çarelerim 9. Arguvan (Uzun Hava) 10. Türkülerle Gömün Beni 11. Şu Yalan Dünya 12. Güle Yel DeğdidownloadGüler Duman-Bu Devran
1. Bu Devran 2. Kul Gibi 3. Yarim Mendilin (U.H.) 4. Bugün Şahımı Gördüm 5. Can Efendim 6. Değil 7. Deli Rüzgarım 8. Bu Nedir 9. Eğmeli Yar 10. Erzurum Dağları 11. Her An Özlüyorum 12. Delal Download Devamını isterseniz eklerim... | |
|